Vi har åpnet for inntil 50 personer pr. forestilling!

Kinosal Bø

Nå kan endelig ønske velkommen på kino igjen! Myndighetene mener det nå er trygt å gå på kino, og vi starter "mykt" med et begrenset program og et begrenset antall billetter til salgs på hver forestilling. Vi vil gjøre vårt beste for at alle skal føle seg trygge på kino og tar smittevern på alvor.

Vi vil de neste ukene tilby en variert filmmeny med både nye filmer og repriser.

Myndighetene har satt et tak på maksimalt 50 pr. arrangement så det vil ikke selges mer enn det pr. forestilling. Vi har innført nummererte plasser igjen, der det automatisk vil være to ledige seter mellom hver gruppe. Plassene tildeles automatisk. Vennegjenger må kjøpe én og én billett for å overholde reglene om 1 meters avstand. Personer fra samme husstand kan selvsagt sitte sammen, men det er kun mulig å kjøpe 5 billetter av gangen.

Det vil være mulig å kjøpe billetter i kiosken, men vi er pålagt å registrere kontaktinfo av smittevernhensyn. Vi vil derfor be den som kjøper billettene om kontaktinfo dersom du kjøper billetter i kiosken.

Vi rengjør grundig mellom forestillingene, og alle som skal inn i salen bes bruke håndspritdispensere ved inngangen til Kinosalen.

Kjøp helst billetter på nett eller i app. Bruk gjerne kontaktløs betaling i kiosken hvis du har mulighet.

Vi har renset og impregnert alle stolene i kinosalen!