Jeg ser deg - med besøk av Michael Winger!

Krim / Dokumentar 1 t. 15 min. Tillatt for alle
Still_2K_16-9_0003_ONLINE_180815_.000000.tif
Jeg ser deg
Hvert år blir rundt 1500 personer etterlyst i Norge. Noen blir aldri funnet.

I dokumentaren JEG SER DEG kontaktes Michael Winger av pårørende, som er på leting etter savnede familiemedlemmer. Ved hjelp av intuisjon bruker Winger sine sanser for å finne savnede personer, som ellers er gitt opp av politi og letemannskaper. Han mener at han kan komme i kontakt med minner og følelser som preget de savnede før de forsvant, og jobber med sin sterke intuisjon for å peke ut ca hvor de savnede har tatt veien.

Winger har hjulpet flere familier med å finne sine kjære, men mange utenforstående er fremdeles skeptiske og i media møter han motstand. I Jeg ser deg blir vi vitne til hvordan Winger jobber gratis og systematisk dokumenterer sine funn, i håp om at han etter hvert vil kunne overbevise samfunnet om at det finnes sider ved menneskets natur som ennå ikke er kartlagt.

Winger kommer til visningen 29. mars! Han vil holde en kort innledning i forkant av filmen, og være tilgjengelig for spørsmål etterpå.

Premiere:
29.03.2019
Originaltittel:
Jeg ser deg
Regi:
Maria Salazar
Språk:
norsk
Skuespillere:
Medvirkende: Michael Winger
Torstein T. Røyne
Didrik Søderlind
Tore Salvesen med flere
Sjanger:
Krim / Dokumentar
Spilletid:
1 t. 15 min.
Nasjonalitet:
Norge
Aldersgrense med begrunnelse:
Tillatt for alle
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.