Horizon Line

Thriller 1 t. 31 min. 12 år
Horizon Line Stills
Horizon Line

HORIZON LINE er en actionfylt thriller om et tidligere kjærestepar som blir gjenforent etter flere år, i forbindelse med en god venns bryllup. Når de skal om bord i et lite fly for å komme seg til bryllupet på en tropisk øy i Det indiske hav, får piloten et hjerteinfarkt og dør. Ensom og tapt over havet, blir de tvunget til å fly det skadede flyet og prøve å finne land før drivstoffet går tom ...

I den kvinnelige hovedrollen ser vi Allison Williams, best kjent for sitt anerkjente rollespill i Jordan Peeles Oscar-vinnende skrekkfilm "Get out" og som Marnie Michaels i HBO dramakomedieserien "Girls". Tyskfødte Alexander Dreymon fikk sitt store gjennombrudd i Netflix-serien "The Last Kingdom". Han har også hatt roller i den Emmy-vinnende serien "American Horror Story: Coven" og i filmdramaet "Resistance" som finner sted under andre verdenskrig.

Originaltittel:
Horizon Line
Regi:
Mikael Marcimain
Språk:
engelsk
Skuespillere:
Allison Williams
Alexander Dreymon
Keith David
Sjanger:
Thriller
Spilletid:
1 t. 31 min.
Nasjonalitet:
Sverige
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen har en intens stemning og inneholder flere dramatiske og faretruende situasjoner. Dette kan virke skremmende på 9-åringer, og filmen får derfor 12-årsgrense.
Produksjonsselskap:
SF Studios Production