Eventkino

Scream for me Sarajevo

8. mai viser vi dokumentaren Scream for me Sarajevo!

Bruce Dickinson, som er mest kjent som vokalisten i Iron Maiden, gjennomførte i 1994 en av verdens mest usannsynlige konserter i Sarajevo. Dickinson tok en enorm risiko da han trosset beleiring og krig for å holde en konsert i Bosnias hovedstad.  Scream for me Sarajevo er en film om mennesker som risikerte alt for å gi befolkningen i Sarajevo et avbrekk fra krigens grusomheter.
Les mer og kjøp billetter her

 

30. mai skal vi vise Broadwayversjon av filmklassikeren En Amerikaner i Paris!

An American in Paris-oppsettingen fra West End i London har høstet hele 28 fem-stjerners anmeldelser fra Londons strenge kritikere.

Krigsveteranen Jerry Mulligan slår seg ned i Paris og prøver å tjene til livets opphold som maler. Han blir oppdaget av en velstående kvinne som er interessert i mer enn kunsten hans. Jerry blir forelsket i Lise, en ung cabaretsangerinne som allerede har en kavaler.  Ting kompliseres fort når to i samme omgangskrets faller for den samme kvinnen.

Musikalen er basert på filmen ved samme navn, som var nominert til åtte oscar og tok med seg seks av prisene.

Boradway-musikalen An American in Paris har tatt Londons West End med storm. Den Tony-vinnende historien om kjærlighet, håp og å leve ut sine drømmer har fått utrolige 5/5 stjerner fra 28 av Londons strenge kritikere.

Nå kan du oppleve en kritikerrost oppsettning de fantastiske Gershwin-låtene, samt en scenografi og koreografi inspirert av Vincente Minnellis film fra 1951 med Gene Kelly i hovedrollen på det store lerretet!

Billettsalget har startet!

 

Eventkino er når vi setter på spesielle forestillinger av f.eks opera, ballett og konserter, enten i opptak eller liveoverføring.

Forestillingene vises stort sett kun en gang.